Hasznos tudnivalók

Rövid összefoglaló – a legfontosabb tudnivalók

 1. Indulás – beszállás
  – Beszállási pontok Budapesten
  – Beszállási pontok Pécsen
 2. Érkezés – kiszállás
 3. Csomagok szállítása
 4. Háziállatok szállítása

 


Az 5 legfontosabb teendő, ami nélkül nem lehet utazni :

 1. Az utas foglaljon helyet a hirdetésen utazás előtt (minél előbb annál jobb), ÉS fixáljuk le a beszállás pontos helyét és időpontját. Vagy válasszon a felkínált lehetőségek közül, vagy ha egyik sem megfelelő akkor vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel. Ha az utolsó 12 órában foglal, akkor mindenképpen telefonáljon !
 2. Működő mobiltelefon, melynek száma az Oszkáron meg van adva, pontosan, elírás nélkül. Ha nem az utazik aki foglalt, nem akadály, de akkor az UTAS telszáma legyen megadva az OSZKÁRON a 2. telefonszám mezőben !
 3. Az utas jegyezze meg (ha kell írja fel) az autó rendszámát, típusát, színét, a beszállás pontos helyét és időpontját, és a sofőr telefonszámát. A megbeszélt helyen KERESSE MEG a kocsit. Ha nem találja, telefonáljon.
 4. Legjobb, ha az utas 5-10 perccel előbb érkezik. Ha kicsit késik nem hagyjuk ott, de HÍVJA FEL a sofőrt minél előbb, ha már látja hogy kb. mennyit késik.
  Ha sokat késik nem biztos hogy elvisszük.
 5. ITTAS vagy KÁBSZERES személyt NEM SZÁLLÍTOK ! (a többi utas miatt)

Ezek a legfontosabbak. Minél pontosabban tartják be az utasok a fentieket, annál simább és gördülékenyebb lesz minden. 🙂